Fotbal

Video FOTO. Emil Boc a dat undă verde "noului" U Cluj! Cine sunt conducătorii şi ce sume vor fi investite? Există şi o nouă siglă!

Noul U Cluj: membri, bani şi siglă!
Fotomontaj: stiridesport.ro

Primarul Emil Boc a dat undă verde noii Asociaţii care ar urma să preia destinele Universităţii Cluj! Proiectul noii structuri a fost prezentat şi introdus în regim de urgenţă pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local şi aprobat în unaimitate! E vorba de Asociaţia "Club Sportiv de Fotbal "Alb-Negru" al Studenţilor Clujeni", un proiect demarat în secret încă din luna martie!

În plus, Ioan Ovidiu Sabău a fost cooptat pentru funcţia de manager general al clubului!

Emil Boc susţine că noua entitate este o soluţie de avarie în cazul în care actuala societate controlată de Walter nu se va înscrie în campionatul următor, fie Divizia B sau C, sau că va declara falimentul. Asociaţia "Alb-Negru" este un parteneriat între municipalitate şi celelalte şase Universităţi Clujene, care şi-au dat acordul pe rând pentru a deveni membri fondatori (detalii mai jos).

Emil Boc, despre noul U Cluj

"Acest proiect este unul extrem de important pentru ceea ce înseamnă echipa de fotbal Universitatea Cluj. E o soluţie în caz de necesitate pentru Universitatea Cluj. Ce înseamnă asta? În cazul în care, echipa nu va fi înscrisă în sezonul viitor de către actualii proprietari sau va interveni, într-o formă sau alta falilmentul, să fim pregătiţi cu o soluţie alternativă pentru continuitatea Universităţii Cluj. Această Asociaţie este înfiinţată în parteneriat cu cele 6 Universităţi clujene, care sunt parte la acest proiect, dacă actuala structură nu va mai avea continuitate. Vă reamintesc că municipiul Cluj-Napoca este proprietarul brandului şi palmaresului Universităţii Cluj, iar această Asociaţie îşi propune să readucă spirtitul Universităţii de acolo de unde a plecat", a spus primarul Boc.

Membri fondatori ai noului "U" Cluj şi reprezentanţi legali

1. Municipiul Cluj-Napoca, Primar Emil Boc (reprezentant legal)

2. Universitatea Babeş-Bolyai, Rector prof. univ. dr. Ioan  Aurel Pop

3. Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu", Rector prof. univ. dr. Alexandru Irimie

4. Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Rector prof. dr. ing. Vasile Ţopa

5. Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Clui-Napoca, Rector prof. univ. dr. Cornel Cătoi

6. Universitatea de Artă şi Design Cluj-Napoca, Rector prof. univ. dr. Radu Marcel Moraru

7. Academia de Muzică "Gheorghe Dima", Rector prof. univ. dr. Vasile Jucan

Tratative încă din primăvară

Noua structură sportivă care ar prelua echipa nu este încă înregistrată la Tribunal, dar a obţinut acordul pentru folosirea denumirii încă din 15 aprilie 2016 de la Ministerul Justiţiei. De altfel, tratativele cu cele 6 Universităţi au început chiar din luna martie, deşi consilierul Radu Constantea, persoana mandatată de Emil Boc să înfiinţeze această nouă societate a negat în mai multe rânduri acest lucru. De asemnea, urgenţa introducerii proiectului pe ordinea de zi a fost motivată de faptul că sezonul competiţional şi înscrierile în ligile a doua şi a treia vor începe de la mijlocul lunii iulie.

Câţi bani vor fi investiţi iniţial?

Patrimoniul iniţial al Asociaţiei "Alb-Negru" este circa 15.000 de euro, sumă suportată de cele 7 entităţi din conducere. Astfel, Primăria va vira 10.000 de euro, iar restul Universităţilor câte 1.000, respectiv 500 euro. De asemnea, membri fondatori vor plăti şi o cotizaţie anuală: Primăria - 5.000 euro, iar Univeristăţile între 100 şi 500 euro.

În documentaţia pentru înscriere a fost ataşată şi o nouă siglă a echipei (foto mai jos). De asemnea, Asociaţia se indentifică şi sub acronimul de "U Cluj", ce poate fi utilizat şi în siglă. Între timp se aşteaptă şi rezilierea contractului de cesiune a mărcii cu societatea lui Walter.

 

View post on imgur.com
Comentarii
 • 2016-8-22, 14:37
 • Scris de : voivod gelu
se vede clar ca si dupa atatea tergiversari la U CLUJ se merge inainte pe nimerite.Nimeni nu are habar cum sa reformeze sectia de fotbal si cum sa o reorganizeze. E clar ca Walter a lasat un haos la club ca dupa zunami insa si-a permis asta avand in vedere ca sunt atatia diletanti care au vrut sa fie bagati in seama cu orce pret.Ce a fost nu o sa mai fie si U Cluj de astazi nu mai e U CLUJ de acum cateva decenii. Sabau a fost un jucator la U Cluj dintre cei mai buni dar ca si antrenor sau ca si manager director,pregatirea lui nu ii permite competente de a se instala in fruntea acestui club academic. Chiar apropiati lui nu prezinta competente de leader sa poata conduce clubul.Cred ca domnu rector de la UBB (Aurel Pop) ar trebui sa se inplice in a numi un consiliul director de la universitate care sa creeze structura de personal care sa conduca U Cluj macar pe o perioada de un an si sa puna bazele revitalizarii clubului. Sunt specialisti la Cluj profesorul Neta, domnul Szabaslay si nu in ultimul rand domnul Remus Campeanu. Mai sunt fost jucatori de profesie antrenori cum e Poratzki,Furnea,Ciocan,care daca ii intreaba cineva s-ar oferii sa se inplice la aceasta treaba. Trebuie inceput bine si nu cu diletanti care sa se bata cu caramaida in piept(ma refer la cei de astazi care au mai ramas la club ca si pupatori de dosuri sa le pice si lor un leu de doi si sa se laude cu randamentul lor in a produce juniori pentru galeria ultrasilor.
 • 2016-7-12, 21:43
 • Scris de : m8k
De acum incolo nu mai spargeti voi WC-uri civilizate, o sa mergeti frumos in spatele gradinii si o spargeti bude din lemn!:))))))))))))
 • 2016-7-17, 05:21
 • Scris de : Goguucluj
Pana acuma si de acuma incolo,va spargem pe voi LA cur!!!husenule
 • 2016-7-09, 16:05
 • Scris de : U a murit
Asa e, palmaresu e la primarie, doar ca palmaresu e o hartie. Maine il inchiriaza la asociatia A, peste un an la asociatia B, si tot asa. U e mort!!! Binenteles ca nimic nu va oprii primaria sau alta enitate sa infiinteze alt club , de la ZERO, si sa-i paseze o tzidula pe care scrie: TU ESTI ADEVARATUL U, iar dupa un an sa i-o retraga si sa zica: GATA, de azi altcineva e adevaratul U.
 • 2016-7-17, 05:24
 • Scris de : Goguucluj
Tu esti ca si mort
 • 2016-7-12, 05:55
 • Scris de : Nick_65
"U" suntem noi!
 • 2016-7-10, 18:09
 • Scris de : interesant
interesanta este opinia ta ,U CLUJ =NU VA MURII , tinere === U CLUJ este un -nemuritor- , singura bizaritate este ca aest club a format enorm de multi sportivi , a creat enorm de multre personalitati ale societatii , iiar acum a ajuns pe mana a acelui afacerist care a facut ce stim cu totii.In momentul de fata singura solutie este sa fie vandut actuala societate sau asa cum se cunoaste reconstructia cu noua frupare ALB/NEGRU , cu conditiile cunoscute --pe cine deranjeaza si supara demersurile astea ?pe cine deranjeaza si supara acest club ? , pe cine deranjeaza si supara acesta grupare sportiva tinereasca ? , si de ce ?(grupul ala de persoane certate cu legea nu l agreez nici eu , si cred ca nimeni , dar cu un stapan serios la club putem scapa de acei derbedei care primeau cate un pufulet si ajungeau in tribune sa destabizeze si sa faca o omagine negativa=== stiti o expresie mai veche===DISTRUGE CA SA POTI CONDUCE =........al cui este acest interes..............===acest raspuns as dori sa-l cunosc--
 • 2016-7-11, 15:18
 • Scris de : U a murit
U a avut tot sprijinul statului. A primit baza dan anca gata modernizata de la stat, a primit dreptul sa joace pe Cluj arena pe bani de nimic, a avut sprijin din partea suporterilor, si cu toate astea clubul e aproape de desfintare. singura concluzie pe care o pot trage e ca U e un club de incompetenti. U Cluj n-a facut in veci performanta c utoate ca a avut mai mereu sustinere materiala de la stat . Daca se desfinteaza mare pierdere pentru sportul clujean nu e. Primaria poate sa faca in fiecare an cate o asociatie sportiva careia sa-i paseze tzadula care confirma ca e originalul U. SI da, ma repet U (ala din acte) nu moare pentru ca U e o foaie de hartie. U sportiv, ala care a eliminat din cupa CFR-ul, ala a murit.
 • 2016-7-17, 05:30
 • Scris de : Goguucluj
Esti un bozgor ,gata m am prins!!!sa ti fie tarana usoara
 • 2016-7-12, 05:15
 • Scris de : interesant
prietene ,daca atat doar vezi si gandesti , prea multe nyu mai sunt de spus--in polemici nu intram , dute cu parerea ta mai departe , bucura te cat poti de mult de trofeele din vitrine , bucura te ca meriti de tinerii care se formeaza in gradina voastra , sa ai parte de bucurii si multa minte---un , o persoana care cunoaste si stie spiritul Universitar , nu poate sa te contrazica , nu are rost , nu are cum si ce sa-ti spina sa intelegi...............sa ai noroc
 • 2016-7-12, 21:30
 • Scris de : M8K
Spiritul universitar nu are nici o legatura cu u cluj! Daca ai fost student nimeni nu te-a educat in acel spirit, aceste vorbe spun doar aia care au 8 clase! Alte treburi inveti tu la facultate!:))) A fost odata si odata acum 40-50 de ani acel spirit dar de cand esti tu nascut, NU EXISTA!!! Asa pot spune si ceferistii ca sunt educati in sprit de feroviar, dar nahhhhh! Glume proaste ce cred niste copii cu 8 clase!
 • 2016-7-17, 05:34
 • Scris de : Goguucluj
M7k tu esti mai prost decat prevede legea.ma bucur pt tine
 • 2016-7-08, 11:46
 • Scris de : paul pop
singurul lucru bun este prezenta lui ioan ovidiu sabau. In rest un rahat cu ochi, marca boc 68 %. Sper sa nu se finanteze de la buget asa ceva, mai ales ca primaria are in custodieproiecte care ii vor suge inclusiv sangele din vene datorita incompetentei in gestionarea santierelor deschise.
 • 2016-7-11, 15:46
 • Scris de : adi
Stai linistit, proiectu e nascut mort. Primaria n-are bani sa sustina e echipa de fotbal in liga 3. Promisiunile cum ca la centenar U va juca in cupele europene, is promisiuni pt imbecili.
 • 2016-7-17, 05:38
 • Scris de : Goguucluj
Maicata ii imbecila si taicato sa ajunga homosexual ..ca tu deja esti
 • 2016-7-08, 06:54
 • Scris de : Adevăr trist
Din punct de vedere sportiv, asociația , e o entitate sportiva nou înființata , fără nicio legătura cu echipa din 1919. Daca era continuarea ei , trebuia sa i preia traseul sportiv,adică liga 3 sau 4 in caz de faliment si sa plătească datoriile jucătorilor care au luptat , mai mult sau mai puțin , pentru sigla ce o purtau pe piept.aceasta asociație se va înscrie intr o anumită liga la fel ca si orice echipa nou înființata ,ea având voie sa utilizeze doar un brand deținut de primărie .istoria nu se poate cesiona, cumpara sau dona!la OSIM se înregistrează denumiri sau imagini nu palmares!faptul ca au creat așa rapid o noua societate e pentru a lasă impresia idei de continuare.la fel de bine puteau sa o facă la anul si atunci probabil toți puteați crede ca U si a luat un an concediu ca e bătrâna săraca .dar ea defapt e moarta dar am găsit noi una tânara,nou născuta pe care o îmbrăcăm in alb negru !
 • 2016-7-17, 05:43
 • Scris de : Goguucluj
In curand vei fi imbracat in Negru si pus inter 4scandurii! Asta I adevar trist sobolane!!!
 • 2016-7-08, 13:37
 • Scris de : Dany
Nu iti mai bate capul ca nu înțelegi ce înseamnă palmares,sigla cine le deține, Cum se pot cesionat unei societăți sau asociații etc. Doar ești frânar, tu ești cu calea ferata, astea sunt chestii juridice.
 • 2016-7-08, 09:00
 • Scris de : aproape trist
Asociatia nu este o entitate SPORTIVA noua.Este o forma noua de organizare prin care poate fi finantata legal inclusiv din bugetul municipiului Cluj-Napoca echipa de fotbal.De ce trecerea in 2004 de la asociatia non-profit la SA a fost mai in regula din punctul tau de vedere fata de forma de acum ? Atunci SA-ul a preluat activul (jucatori, echipament, ceva materiale) iar non-profitul a ramas cu datoriile pe capul lui Timoce.Datorii (catre fisc, nu jucatori) care le plateste acum fostul viceprimar Gavrila din pensie.De ce Dinamo,Craiova lui Mititelu si Rapid treceau pe diferite SA-uri cu schimbari de nume (cate o litera) si nu isi puneau problema continuitatii? Plata datoriilor este cheia si dovada continuitatii in acceptiunea ta? Si DA, eventuala noua constructie va trebui sa preia sigla,palmaresul si culorile doar cand actuala forma de organizare va intra in faliment, cand va pune lacatul. Si sa inceapa de jos, din liga 3 sau 4 unde are dreptul legal. Pana atunci, asa schioapa, rupta in fund, cu Mariete,Iordanesti si Margineni in umbra, asta e "U"-ul nostru.
 • 2016-7-08, 13:30
 • Scris de : Mda
Sti prost ca noaptea. Palmaresul și sigla e deținut de primăria Cluj-Napoca. Walter are societate comerciala care a împrumutat palmaresul și sigla. În curând contractul de cesiune exista așa ca societatea lui Walter rămâne fără palmares și deține doar un loc în liga 3.
 • 2016-7-08, 06:02
 • Scris de : Vi va penalty
Furat, nu câștigat 2 titluri pe Mircea Luca. Ambele meciuri decise cu penalty în minutul 90. Ambele meciuri cu scandal și acuzații de blat. Io nu m-as lauda cu așa isprava. Dacă câștigați cu 3-4 goluri diferență, mai ziceam.
 • 2016-7-12, 21:38
 • Scris de : m8k
Faceti un punct in Champions League, nu 10, acolo se vede cine fura. Sau castigati o cupa interbalcanica, interfabrici sau intercomune! Dar nimic, mereu pupincuristii sudului, cei care v-au si papat pina la urma!
 • 2016-7-08, 08:59
 • Scris de : Pintea
Furat e opinia falsa a dv. In palmaresul CFR-ului apar toate trofeele "furate" dupa opinia dv...nu sinteti prea invidiosi ? "FURATI" si voi un trofeu, si jos palaria !!! Pina atunci ca performante CFR e prima echipa a orasului ?
 • 2016-7-17, 05:51
 • Scris de : Goguuclul
Focul iadului ca te cuprinda ...pe deasupra ca esti in sobolan te mai si cheama Pintea in local de korci
 • 2016-7-08, 00:12
 • Scris de : pentru cei confuzi, pentru prosti si pentru franari
cu un foarte mic efort, puteti citi in articol urmatoarea afirmatie "În cazul în care, echipa nu va fi înscrisă în sezonul viitor de către actualii proprietari sau va interveni, într-o formă sau alta falilmentul, să fim pregătiţi cu o soluţie alternativă pentru continuitatea Universităţii Cluj"
 • 2016-7-07, 23:58
 • Scris de : Dvizia D =)))
e performanta. jucati cu catune care nu-s pe harta =))))
 • 2016-7-08, 18:21
 • Scris de : cum ati facut voi vreo 90 de ani, dar tu nu ai de unde sa cunosti chestiile astea, tu ai venit numai la ciolan
 • 2016-7-07, 21:05
 • Scris de : kuku
Viata lunga si prospera noii societati. Mi-ar placea ca in 10-15 ani sa avem din nou derby-uri clujene in Liga 1. Pe de alta parte, sper sa se separe apele: suporterii pinguini (aia cu borduri, pisoare etc.) sa ramana sa sustina echipa lui Buska si a Anei Maria Prodan, iar U-istii civilizati sa incurajeze noul U. Chiar daca-i echipa recenta, merita...
 • 2016-7-07, 21:59
 • Scris de : clujan in alb negru
kukule sa ai numa bucurii-ai dreptate cand spui de bordurari si veceuari= astia nu fac parte din nici o galerie sau organizatie sportiva--astia au fost poate manipulati sau si-au pus si iei un fular la gat--------au fost niste derbedei si ipocriti---- sper sa ne debarasam cu noua societate de acesti -aceste capuse mizersbile
 • 2016-7-07, 23:00
 • Scris de : Vise taticule, vise. Ai uitat de meciul cu Satu Mare? oameni din galeria lui U I-au luat la bataie pe jucatorii universitatii!!!
Vise taticule, vise. Ai uitat de meciul cu Satu Mare? oameni din galeria lui U I-au luat la bataie pe jucatorii universitatii!!!
 • 2016-7-07, 18:36
 • Scris de : Gicutu
Atâta timp cât la data înființării apare 1919 și în palmares apare și umilințele asupra șobolanilor printre care acel 1-2 din cocina sau eliminare din cupa româniei din 2015 de pe Mircea Luca susținem echipa ca e continuatoarea tradiției palmaresul, sigla și numele fiind în siguranță la primărie, care le poate închiria oricărei societăți comerciale sau asociații sportive.
 • 2016-7-09, 15:59
 • Scris de : toate echipele mai pierd din cand in cand. Asa-i in fotbal. Da sa pierzi de 2 ori, pe teren propriu, in fata CFR-ului, iar aceasta sa castige de tot atatea ori campionatul , asta se cheama fwtai in pwla goala.
 • 2016-7-07, 22:55
 • Scris de : Cam asta-i singura performanta sportiva a pomanagi"U"-lui, sa bata CFR-ul. extraordinara realizare. deosebita echipa.
 • 2016-7-07, 20:45
 • Scris de : Umilințe?:))) Remember 2 titluri de campioni.
.
 • 2016-7-07, 22:28
 • Scris de : re-cj
ramai mai la echipa voastra de divizia ,,C,, si la frustarile voasytre!razbunativa pe pisuarele din wc -uri publice ca atat va duce capul!oare unde a castigat CFR-2 titluri?nu cumva pe cluj arena ?de ciuda ati uitat?ultima performanta notabila a voastra=4-0 umilitor in finala de la oitele becaliote!
 • 2016-7-07, 19:23
 • Scris de : luis
He,he cine vorbeste de umilinte?Voi nu aveti dreptul sa vorbiti de asa ceva.Pe plan sportiv sunteti zero barat.Si nu ar fi asta o problema,daca la suporterii vostri ar exista bun simt,din pacate un procent mare ,sunt doar derbedei si huligani,p acat de ceilalti.Tu sigur apartii primei categori.
 • 2016-7-17, 06:00
 • Scris de : Goguuclul
luis iti doresc moarte usoara fara chinuri
 • 2016-7-07, 18:22
 • Scris de : Peluza Sepcilor Rosii
Nu va face puscarie nimeni ca sa infintat Asociaţia "Club Sportiv de Fotbal "Alb-Negru" al Studenţilor Clujeni' in plus noul 'U' nu e clona nimanui ii continuitatea vechii echipe de aceea sa infintat Asociatia ca sa nu fie clona si noul 'U' ii infintat pe spiritul 'U'!
 • 2016-7-07, 18:42
 • Scris de : bon
Si echipa lui bucsa?Sa inteleg ca vor fi doua echipe cu numele de U.Cam incalcita treaba.Cu cine vor vota cei ,ce spargeau capete si wc-uri.Care dintre cele doua ,este cea adevarata?Ca dupa catevvad eu,se cam joaca ping pong cu palmaresul.N-ui problema daca una de falimeng,facem alta ca,ne da primaria palmares,o falimentam din nou cand se acumuleaza catoriile ,si infiintam din nou alta echipa,si asa pana la nesfarsit.Pai tot penguinul alb negru va fi derutat,nu vor mai stii cu cinemsa tina,in numele cuimsa devasteze orasul.Acum serios,jenanta situati,tipic tiganilor cersetori,sau pinguinilor,cum vreti.
 • 2016-7-17, 06:04
 • Scris de : Goguucluj
Bon:canceru negru sa te mananca!!!!...cum zic tiganii
 • 2016-7-07, 20:26
 • Scris de : U Cluj
Mai pi.zda, mai citeste inca o data ce ai scris, apoi mars inapoi la scoala in clasa I-a, apoi spala-te pe gura dupa cacatul pe care il tot maninci, si apoi, eventual, revino cu ceva comentarii mai inteligente.
 • 2016-7-07, 21:37
 • Scris de : Mda
La Walter îi expira în toamna cesiunea asupra numelui și palmaresului. Ii Rămâne doar cu locul în liga 3.
 • 2016-7-07, 18:14
 • Scris de : Geo
Deci Universitățile clujene duc mai departe destinul Universității Cluj. Respect mediului academic clujean. Aia de la gara cu cefereu sa vorbească de halta dezmir sau ceva de genul.
 • 2016-7-07, 17:39
 • Scris de : Bra
A picat litera de pe sigla :)
 • 2016-7-09, 15:53
 • Scris de : sobolanule
O picat pe ma-ta
 • 2016-7-07, 18:03
 • Scris de : E grele
Prostule numele,sigla și palmaresul sunt la primărie. Aia e o asociatie care formează echipa cu același nume Universitatea Cluj
 • 2016-7-07, 17:21
 • Scris de : pinguin derutat
Eu cu cine sa țin, cu vechiul sau cu noul U? Care dintre cele doua cluburi e clonat? Daca or sa ne clonele si pe noi, pe pinguini?
 • 2016-7-17, 06:08
 • Scris de : Goguucluj
Cum dumnezeu sa tii ca LA satana vei ajunge zilele viitoare
 • 2016-7-07, 18:08
 • Scris de : Dan
Tine cu ăla care deține palmaresul din 1919 încoace.
 • 2016-7-07, 15:28
 • Scris de : gesine
Pt fotbal trb multi bani . Oricum bani pt fotbal nu o sa fie deci echipa max in liga 2va juca . Iar conducerea va fi pe spr adica spaga pile si relatii . Asta va insemna ca toti pilosii care nu au treaba cu fotbalul vor conduce clubul . Tot asa este acuma si la primarie si prefectura . Asta e motivul ca nimok nu este de calitate in cluj . Ma refer la drumuri reabilitari de strazi cladiri parcuri piste de bicic borduri si nu mai vb de contrulul locuintelor sociale detinute de prarie
 • 2016-7-07, 15:13
 • Scris de : clujul
datoriile nu le poate prelua primaria de la prima societate, asa ca este mult mai logic ca sa dispara , iar cu noua sa redevina logic ce doresc clujenii si iubitorii fotbalului === comentariile de mai sus , sunt fara nici un pic de bun simt si nu merita sa cobor la individul sau indivizii respectivi===ce-a mai interesanta parere mi se pare a ,,confuzului,, dar dupa a mea parere daca nu se dizolva vechea societate , va functiona probabil in lig a 3-a , daca vor avea sustinere de la cineva si jucatori , cu acelas nume , iar noua societate va functiona cu ALB si NEGRU ca inregistrare juridica sa zicem cu sustinatorii amintiti si suporterii clujeni si ardeleni. O ultima parere , vechea societate care poarta si numele , nu mai este sustinuta de catre nimeni atata timp cat este sub vechiul patronat ---ca sa ma exprim asa --motivele se cunosc===o zi buna ,
 • 2016-7-07, 22:58
 • Scris de : 2
nu mai visa cai verzi pe pereti ,boc n-a fost in stare sa zugraveasca cladirea primariei ,daca te duce capul poti sa verifici ,schelele sunt acolo de mai bine de 2 ani de zile iar dupa modernizarea strazii Motilor ca sa dea bine in fata primariei a refacut trotuarul lat de dinaintea schelelor desfiintand banda pentru transportul in comun (atatcat era ) ,buna rezolvare !!!
 • 2016-7-07, 14:55
 • Scris de : confuzul
Daca societatea lui walter nu da faliment ce se va intampla cu aceasta asociatie? Va contiua sa functioneze in paralel cu actuala societate? Vor fi 2 echipe U cluj, una in divizia 3 si alta in divizia 4
 • 2016-7-07, 14:14
 • Scris de : Radu
O clonă tristă a unei echipe și mai triste. Mi se pare foarte de plâns.
 • 2016-7-17, 06:14
 • Scris de : Goguuclul
Trista I mata LA mormantu tau
 • 2016-7-09, 15:58
 • Scris de : raducule
Te referi la cfr nu ? Mama clonelor și fuziunilor din fotbalul romanesc și unguresc
 • 2016-7-07, 18:06
 • Scris de : Dan
Nu e Nicio clona palmaresul e la primărie. Tot 1919 apare la data înființării.
 • 2016-7-07, 15:03
 • Scris de : zuzu
Batistele de hartie sunt ieftine! Profita!;-)
 • 2016-7-07, 14:10
 • Scris de : Deci
Boc va face puscarie pentru asta, e ilegal!
 • 2016-7-07, 18:30
 • Scris de : Doru
Nu fi invidios. Dacă va Paște falimentul vi pe voi halta dezmir, halta răscruci, iclod etc se unesc și duc mai departe spiritul frânar. La noi la Universitatea e cu mediul academic,"ce sa și faci
 • 2016-7-08, 13:35
 • Scris de : R
Mediul academic din grajd de la bunu-tău? Ce bine am râs!
 • 2016-7-07, 13:40
 • Scris de : Isus
Haha, cu Boc fondator echipa curata, mai vizeaza :)))

Scrie un comentariu

(nu va fi publicat)
* camp obligatoriu 5 + 7 =
ANTI-SPAM
Adaugă comentariu
Citeşte mai multe pe Sport Viral
Fanii lui "U" Cluj pot deveni 'socios'!
"U" Cluj va demara, în următoarele săptămâni, o campanie pentru un proiect tip socios. Suporterii vor putea deveni membri susţinători ai Asociaţiei "Alb-Negru", printr-o cotizaţie anuală. Sport Viral
Citeşte mai multe pe Sport Viral
Dragoste pentru culori, indiferent de ligă!
Petrolul a strâns 6.500 de fani pe „Ilie Oană”, la partida cu Tufeni Băicoi! Mesaj pentru "U" Cluj și alte echipe de tradiție Sport Viral
Citeşte mai multe pe Sport Viral
"Nu am plecat niciodată!"
"U" Cluj a convins unul dintre preferaţii tribunelor să se alăture echipei şi în Liga a IV-a. Sport Viral
Citeşte mai multe pe Sport Viral
Construcţia-gigant inaugurată la Cluj a dat startul Campionatului European!
Acesta va fi găzduit anul viitor în Polivalenta clujeană! Sport Viral
Citeşte mai multe pe Sport Viral
Comando la Cluj!
Şedinţele de antrenament ale lui Ema Dolha fac deliciul publicului din parcul "Haţieganu" Sport Viral
Grădiniță St. Pauli
Grădiniță St. Pauli
FedCup. Romania vs. Germania, Ziua I
Fotografii: Daniel RUS / Stiridesport.ro
FedCup. Romania vs. Germania, Ziua I
CFR Cluj - ACS Poli Timişoara 1-0, 19 iulie 2015
Victorie pentru CFR Cluj, în primul meci de acasă al feroviarilor în sezonul ...
CFR Cluj - ACS Poli Timişoara 1-0, 19 iulie 2015
Transilvania Rally 2015 - PS 1 Floreşti
Transilvania Rally 2015, a cincea etapă din cadrul Campionatului Naţional de Raliuri, a debutat ...
Transilvania Rally 2015 - PS 1 Floreşti
Finala Cupei României - "U" vs. Steaua 0-3, 31 mai 2015
Steaua lui Gâlcă câştigă Cupa României după o victorie facilă împotriva...
Finala Cupei României - "U" vs. Steaua 0-3, 31 mai 2015
Reunire CFR Cluj, 15 iunie 2015
Lotul echipei CFR Cluj s-a reunit luni la Baza Sportivă "Transilvania", unde au ...
Reunire CFR Cluj, 15 iunie 2015
România - Serbia 24-28, 13 iunie 2015
România s-a calificat la Campionatul Mondial de Handbal, însă a suferit până la ...
România - Serbia 24-28, 13 iunie 2015
U Cluj - Ceahlăul Piatra Neamţ 2-0, 27 mai 2015
Succes amar pentru Universitatea Cluj! Retrogradaţi încă din etapa trecută, "studenţii" ...
U Cluj - Ceahlăul Piatra Neamţ 2-0, 27 mai 2015
CFR Cluj - Rapid Bucureşti 2-1, 23 mai 2015
Rapidul este a doua formaţie care a părăsit, sâmbătă, Liga 1, după Universitatea Cluj! ...
CFR Cluj - Rapid Bucureşti 2-1, 23 mai 2015
Asesoft - BC Mureş, finala 2015
CSU Asesoft a facut un pas important spre un nou titlu de campioana in Liga Nationala, ...
Asesoft - BC Mureş, finala 2015