Fotbal

Sport alert "U" Cluj a terminat în 8 oameni meciul de la Braşov. Ocazii uriaşe pentru "studenţii" lui Teja, în ambele reprize

"U", remiză cu 3 eliminaţi la Braşov!
FC Braşov - "U" Cluj. Foto: monitorulexpres.ro

FINAL: FC Braşov - U Cluj 0-0

Universitatea Cluj a terminat meciul de la Braşov cu trei oameni eliminaţi, dar şi cu ocaziile cele mai mari, pe finalul jocului. Boboc şi Vojtus au văzut destul de uşor câte două cartonaşe galbene, în a doua repriză, iar Răzvan Greu a încasat roşu direct, în prelungiri, după ce şi-a lovit un adversar cu capul în gură. Arbitru central a fost Alin Roşu. 

"U" a controlat partida de la început la final, cu scurte perioade în care braşovenii şi-au amintit că joacă acasă şi au presat poarta excelentului Bolboaşă. Gazdele au avut şanse importante de a obţine victoria mai ales după eliminările din tabăra clujenilor, dar nu au reuşit să-l bată pe goalkeeper-ul alb-negrilor. 

Cu toate acestea, cele mai mari ocazii le-au avut "studenţii" lui Mihai Teja, atât în prima repriză, când slovacul Vojtus a trimis din trei metri în plasa laterală (22), cât şi pe final, când fundaşul dreapta Butean a scăpat singur cu Căucă (91), dar portarul Braşovenilor a respins cu piciorul, din cădere. 

"U" Cluj este la 7 puncte de locul 6, ultimul care duce în play-off. Braşovenii, la 4 - CLASAMENT SERIA VEST

În etapa 23, Universitatea o primeşte acasă, mai exact la Jucu, pe FC Baia Mare, iar braşovenii merg la Mioveni. 

Mai multe fotografii

"U" Cluj: Bolboaşă - Butean, Cordoş, Crişan, Ciupe - Alex Dan (Răzvan Greu 75), Boboc - Turcak (Calcan 46), Moruţan (Târnovan 57), Ursu - Vojtus. Antrenor: Mihai Teja.

FC Braşov: Căucă - Georgescu (Manole 41), Marin, V.Munteanu, I.Puţanu, S.Pană, Bruno Madeira (Al. Coman 29), Cristi Andor, Avram, M. Matei, B.Rusu (D.Ene 70). Antrenor: Mihai Stere.

Cartonaşe galbene: Radu Crişan, Boboc, Târnovan, Vojtus, Alex Dan, Ursu / Manole, Avram

Cartonaşe roşii: Boboc, Vojtus, Greu

CUM S-A JUCAT PARTIDA:

min. 93: Răzvan Greu vede roşu direct după un gest stupid. Mijlocaşul şi-a lovit un adversar cu capul în gură. 

min. 91: Ocazia meciului îi aparţine lui Butean, care scapă singur cu portarul Căucă, dar portarul reuşeşte să respingă cu piciorul, din cădere. 

min. 90: Şansă uriaşă! Marius Matei trimite peste poartă din câţiva metri după un corner!

min. 88: Bolboaşă respinge excelent şutul lui Matei de la 17 metri!

min. 84: Ocazii imense pentru "U" pe final de meci. Calcan, intrat foarte bine în joc, scoate doi adversari din fază şi centrează în faţa porţii, de unde Târnovan ratează execuţia. Vojtus încearcă să ajungă la minge, îl loveşte pe portarul braşovenilor şi primeşte al doilea galben. Clujenii joacă în 9 oameni.

min. 82: Andor urcă bine cu mingea la picior şi trage de la 18 metri puţin pe lângă. 

min. 78: CARTONAŞ ROŞU. Robert Boboc ("U" Cluj) este eliminat la al doilea galben!

min. 75: Iese Alex Dan, intră Răzvan Greu. 

min. 70: Ultima schimbare la Braşov, Ene în locul lui Rusu.

min. 57: Teja forţează atacul. Intră vârful Târnovan în locul mijlocaşului Moruţan.

min. 46: Calcan intră în locul lui Turcak. 

sursa foto

PAUZĂ.

Braşovul a făcut două schimbări în prima parte: Coman în locul lui Bruno Madeira - accidentat (29) şi Manolo în locul lui Vlad Georgescu (41).

min. 22: Ocazie uriaşă pentru "U". Vojtus trimite în plasa exterioară din 3 metri lateral stânga.

A început partida!

FC Braşov - "U" Cluj, meci din etapa 22 a Ligii a II-a, seria Vest, se joacă duminică, 13 martie, de la ora 11:00, sub Tâmpa. Gazdele sunt pe locul 7, cu 34 de puncte, la cinci lungimi de play-off, în timp ce "studenţii" lui Mihai Teja s-au îndepărtat, după rezultatele de ieri, la 8 puncte de locul 6. 

Teja va începe cu ambii jucători slovaci - mijlocaşul dreapta Boris Turcak şi atacantul Jakub Vojtus - ca titulari. 

Meciul FC Braşov - "U" Cluj va fi transmis la TV de Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1.

Echipele de start:

"U" Cluj: Bolboaşă - Butean, Cordoş, Crişan, Ciupe - Alex Dan (Răzvan Greu 75), Boboc - Turcak (Calcan 46), Moruţan (Târnovan 57), Ursu - Vojtus. Antrenor: Mihai Teja.

FC Braşov: Căucă - Georgescu (Manole 41), Marin, V.Munteanu, I.Puţanu, S.Pană, Bruno Madeira (Al. Coman 29), Cristi Andor, Avram, M. Matei, B.Rusu (D.Ene 70). Antrenor: Mihai Stere.

Cartonaşe galbene: Radu Crişan, Boboc, Târnovan, Vojtus, Alex Dan, Ursu / Manole, Avram

Cartonaşe roşii: Boboc, Vojtus

Comentarii
 • 2016-3-14, 05:35
 • Scris de : Vladimir Cinezan
Măcinată de nesiguranța financiară,echipa „studenților” a manifestat o nesiguranță acută în fața porții și golul așteptat n-a mai venit să îndulcească oarecum suferința suporterilor. Putea fi mai rău, dar în câteva rânduri Bolboașă a intervenit salutar sau brașovenii n-au găsit poarta oaspeților. Un rezultat care îndepărtează Șepcile roșii de play-off, dar încă mai sunt speranțe, avându-se în vedere programul viitor al universitarilor, cu cele două „meciuri”, pe final,împotriva deja echipelor retrase. Echipa n-a jucat rău, dar atârnă ca o piatră de moară amenințarea cu falimentul și se așteaptă ca luna aprilie să aducă o „păcăleală” benefică, atât financiar, cât și pe gazon. Respect pentru fanii prezenți la Brașov !
 • 2016-3-14, 17:31
 • Scris de : U Cluj
Vladimire, sunt "U"-ist convins, dar te-ai gandit oare cat o fi fost cota la pariuri ca "U" sa ia 3 rosii??? Presupun ca ai vazut meciul. N-a fost deloc unul dur...Ca sa nu mai spun ca al 2-lea rosu a fost dat complet aiurea. Chiar si al 3-lea, cu mult teatru...
 • 2016-3-14, 04:58
 • Scris de : Avram Iancu
Ma doare fix in pen1s de retrogradatii ucluj. Cfr este echipa clujului, singura care conteaza. Ma pish pe toti suporterii ucluj
 • 2016-3-16, 22:09
 • Scris de : holo
Ba Kossuth Lajos vezi sa nu ne pisam noi pe tine !
 • 2016-3-14, 17:52
 • Scris de : Horia, Closca si Crisan
Ma-ta zicea ca te-ai nascut dint-o m uie, si ca in loc de pen1s ai gaurica. Trebuie sa o ascultam pe ma-ta ca e experta cu gura :))))
 • 2016-3-13, 15:36
 • Scris de : Kuku
Eu zic ca mai sunt sanse la play-out. Dar mai avem doua probleme: starea terenului de la Juc la meciul decisiv cu Baia-Mare si venirea/sau nu a investitorului. Ar fi culmea sa jucam la promovare, dar sa intram in falimemt. Eu sunt pregatit de un alt miting in aprilie. Numai U!
 • 2016-3-13, 15:00
 • Scris de : Lu ăştia
Aștia sunt studenți la matineu, nu la seral / Și au un stil de joc fenomenal / De la suporteri li se trage: sunt fenomene, / Ale prostiei și lansatului de flegme/ De aia li se spune printre-ai noștri: / Spărgătorii de semințe, capete, chiuvete și... "Șepcile Proștii"!
 • 2016-3-13, 14:43
 • Scris de : bagabontzeala lui teja a luat sfarsit
Dupa munca furata de secondo teja al 2 lea lui ionel ganea care este un antrenor de mare valoare in liga 1,dupa ce ne-a promis cupe europene cu univ.cluj si ne-a retrogradat in liga 2,soarta la trimis pe eternul secund teja la univ.cluj din nou si eminentul de la coverciano strica tot cea facut popescu, ne promite promovare dar ...ne asfalteaza drumul spre liga 3....sub obladuirea tarfei a.m.p...protejata lui.multumestei lui dzeu ca ai antrenat la cluj ca altfel ramaneai un ,,boscketar,, de 2 bani.
 • 2016-3-13, 13:52
 • Scris de : Ufo
Cata frustrare trebuie sa acumulezi in tine si sa apari zi de zi cu un comentariu de rahat la stirile publicate despre adversari. Ori este un singur idiot postac care-si schimba nick-ul ori, intradevar, specia de suporter de Gruia este una libidinoasa care-ti provoaca o greata pe care niciun antivomitiv nu ti-o poate lua....
 • 2016-3-13, 13:26
 • Scris de : investitor nigerian
Daca nu va salveaza investitorul din King Kong, va salvez eu din Lagos. mai ales pentru ca aveti asa tineri mult laudati pe care ii vrea Real Madridu, desi pe ala cu numele Greu ( i se trage oare dupa minte?) il va cam lua Chelsea. transfer 23 de milioane de Euro pe cont, primadata insa voi trebuie sa-mi trimiteti 10 mii euro prin western Union, ca sa poate fi deblocat contul. Totodata am nevoie de un miting cu palma intinsa, ca sa vad ca doriti pana pe buna. si dupa ce vom salva echipa o vom reboteza Poma Nagi "U".
 • 2016-3-13, 14:45
 • Scris de : pop ion
Cei din cocina din gruia grohaie din nou, pentru ca ii gadila limbricii din creier. Este sigur ca mamele lor regreta ca i-au nascut.
 • 2016-3-13, 13:42
 • Scris de : gigi
Salveaza-te pe tine mai intai! Apropos , esti cioara?
 • 2016-3-13, 13:07
 • Scris de : U-ist
Numai U! Cocinarii din Gruia să iși țină gura.
 • 2016-3-13, 13:03
 • Scris de : George
Odată și odată trebe să ia sfîrșit mascarada asta a lu Teja a îndepărtat jumate din echipa făcută de Popescu să aducă el toate gloabele cunoscute lui .Bravo măi Tejo ai reușit ce ai căutat nici educație nu ai știut să le dai decum să-i mai antrenezi.
 • 2016-3-13, 12:57
 • Scris de : anu aceasta
p"U"la pentru chiriasi! Are ce sa salveze investitorul din King Kong =))))
 • 2016-3-13, 12:51
 • Scris de : laci
3 eliminati ... huligani jucatorii, suporterii si conducerea .. Asta e spiritul muuuuu!!!!!
 • 2016-3-13, 14:47
 • Scris de : pop ion
Bozgor imputit, du-te s-o cauti pe ma-ta si sa ai grija de ea.
 • 2016-3-14, 09:45
 • Scris de : gigi
pt. Pop Ion , analfabetul sluga, taran surmalau, toti bozgorii, ti-o dam sus cu pita, la cioc !
 • 2016-3-14, 18:06
 • Scris de : GIGICURVA CEFERISTA
Gigi,nume de curva ,ce zici ne-o sugi?
 • 2016-3-13, 12:54
 • Scris de : Felecan
Lotzi chilotii, te doare tare ca Arpiche nu iti mai da bani de shaorme? Sobolan jegos de Gruia. Ce te manca pe tine grija de noi, bozgor imputit!

Scrie un comentariu

(nu va fi publicat)
* camp obligatoriu 6 + 2 =
ANTI-SPAM
Adaugă comentariu
Citeşte mai multe pe Sport Viral
Fanii lui "U" Cluj pot deveni 'socios'!
"U" Cluj va demara, în următoarele săptămâni, o campanie pentru un proiect tip socios. Suporterii vor putea deveni membri susţinători ai Asociaţiei "Alb-Negru", printr-o cotizaţie anuală. Sport Viral
Citeşte mai multe pe Sport Viral
Dragoste pentru culori, indiferent de ligă!
Petrolul a strâns 6.500 de fani pe „Ilie Oană”, la partida cu Tufeni Băicoi! Mesaj pentru "U" Cluj și alte echipe de tradiție Sport Viral
Citeşte mai multe pe Sport Viral
"Nu am plecat niciodată!"
"U" Cluj a convins unul dintre preferaţii tribunelor să se alăture echipei şi în Liga a IV-a. Sport Viral
Citeşte mai multe pe Sport Viral
Construcţia-gigant inaugurată la Cluj a dat startul Campionatului European!
Acesta va fi găzduit anul viitor în Polivalenta clujeană! Sport Viral
Citeşte mai multe pe Sport Viral
Comando la Cluj!
Şedinţele de antrenament ale lui Ema Dolha fac deliciul publicului din parcul "Haţieganu" Sport Viral
Grădiniță St. Pauli
Grădiniță St. Pauli
FedCup. Romania vs. Germania, Ziua I
Fotografii: Daniel RUS / Stiridesport.ro
FedCup. Romania vs. Germania, Ziua I
CFR Cluj - ACS Poli Timişoara 1-0, 19 iulie 2015
Victorie pentru CFR Cluj, în primul meci de acasă al feroviarilor în sezonul ...
CFR Cluj - ACS Poli Timişoara 1-0, 19 iulie 2015
Transilvania Rally 2015 - PS 1 Floreşti
Transilvania Rally 2015, a cincea etapă din cadrul Campionatului Naţional de Raliuri, a debutat ...
Transilvania Rally 2015 - PS 1 Floreşti
Finala Cupei României - "U" vs. Steaua 0-3, 31 mai 2015
Steaua lui Gâlcă câştigă Cupa României după o victorie facilă împotriva...
Finala Cupei României - "U" vs. Steaua 0-3, 31 mai 2015
Reunire CFR Cluj, 15 iunie 2015
Lotul echipei CFR Cluj s-a reunit luni la Baza Sportivă "Transilvania", unde au ...
Reunire CFR Cluj, 15 iunie 2015
România - Serbia 24-28, 13 iunie 2015
România s-a calificat la Campionatul Mondial de Handbal, însă a suferit până la ...
România - Serbia 24-28, 13 iunie 2015
U Cluj - Ceahlăul Piatra Neamţ 2-0, 27 mai 2015
Succes amar pentru Universitatea Cluj! Retrogradaţi încă din etapa trecută, "studenţii" ...
U Cluj - Ceahlăul Piatra Neamţ 2-0, 27 mai 2015
CFR Cluj - Rapid Bucureşti 2-1, 23 mai 2015
Rapidul este a doua formaţie care a părăsit, sâmbătă, Liga 1, după Universitatea Cluj! ...
CFR Cluj - Rapid Bucureşti 2-1, 23 mai 2015
Asesoft - BC Mureş, finala 2015
CSU Asesoft a facut un pas important spre un nou titlu de campioana in Liga Nationala, ...
Asesoft - BC Mureş, finala 2015