Fotbal

 • ASA Târgu Mureș
 • CS U Craiova
 • STEAUA Bucureşti
 • PANDURII Tg Jiu
 • PETROLUL Ploieşti
 • ASTRA Giurgiu
 • DINAMO Bucureşti
 • FC BRAŞOV
 • CFR Cluj
 • RAPID Bucureşti
 • CONCORDIA Chiajna
 • GAZ METAN Mediaş
 • OŢELUL Galaţi
 • U cluj
 • VIITORUL Constanţa
 • CEAHLĂUL Piatra Neamţ
 • FC Botoșani
 • CSMS IAŞI

Sport alert ŞOC pentru fanii Rapidului! Unul dintre cele mai iubite cluburi din ţară a intrat în FALIMENT!

Rapid, în faliment după promovare!?
Foto: stiridesport.ro

Suporterii Rapidului au trăit un adevărat şoc în această dimineaţă! Instanţa a decis falimentul clubului Rapid din cauaza imposibilităţii achitării datoriilor către juctători şi angajaţi. 

Cu toate acestea, decizia nu este una definitivă, clubul având şi posibilitatea atacării cu recurs în termen de 7 zile!

 

Mai jos, soluţia instanţei de judecată

"Solutia pe scurt: HOT În temeiul art 105 rap. la art.107 alin. 1 lit.C din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenţei, dispune intrarea în faliment prin procedura generală a debitorului.

În temeiul art 107 alin 2 din Legea nr 85/2006 privind procedura insolvenţei ridică dreptul de administrare al debitorului şi dispune dizolvarea societăţii debitoare. Dispune sigilarea bunurilor din averea debitoarei şi trimiterea de notificări tribunalelor din alte judeţe în care debitorul are bunuri în vederea sigilării, în sarcina lichidatorului judiciar. Stabileşte termen de maxim 10 zile de la data notificării deschiderii procedurii falimentului de predare a gestiunii averii de la debitor către lichidator, împreună cu lista actelor şi operaţiunilor efectuate până la deschiderea procedurii. Dispune întocmirea şi predarea către lichidatorul judiciar, în termen de maxim 10 zile de la intrarea în faliment, a unei liste cuprinzand numele şi adresele creditorilor şi toate creanţele acestora, cu indicarea celor născute după data introducerii cererii de deschidere a procedurii.

Fixează următoarele termene limită: a) termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor menţionate la art 108 alin. (2) din lege, în vederea întocmirii tabelului suplimentar-28.07.2016 b) termenul de verificare a creanţelor menţionate la art 108 alin. (3) din lege, de întocmire, afişare şi comunicare a tabelului suplimentar al acestora- 26.08.2016; c) termenul de depunere la tribunal a contestaţiilor- 16.09.2016; d) termenul de întocmire a tabelului definitiv consolidat- 26.09.2016 Numeşte lichidator judiciar pe CII Brihac Aurel , care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art 25 din lege. Pune în vedere lichidatorului judiciar prevederile art 252 din Legea nr. 31/1990, republicată şi dispune îndeplinirea formalităţilor privind menţionarea la registrul comerţului a reprezentanţilor permanenţi ai săi.

În temeiul art. 108 alin 1 şi 2 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenţei, dispune ca lichidatorul judiciar să trimită o notificare, în condiţiile art 61 alin 3 din lege, privind intrarea debitorului în procedura falimentului prin procedura generală, ridicarea dreptului de administrare şi dizolvarea acestuia, tuturor creditorilor menţionaţi în lista depusă de debitor/administratorul judiciar, menţionată la art 107 alin 2 lit e), debitorului şi oficiului registrului comerţului sau, după caz, registrului societăţilor agricole în care debitorul este înmatriculat, pentru efectuarea menţiunii. Se va dispune plata onorariului si a cheltuielilor de procedura din averea debitoarei cu respectarea ordinii de prioritate prevazuta de Legea cu nr. 85/2006 pentru plata creantelor. Fixează termen pentru continuarea procedurii la 30.09.2016 Definitivă. Cu recurs, în termen de 7 zile de la comunicare."

 

Comentarii
 • 2016-6-14, 16:23
 • Scris de : RebelU
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusiv-cfr-cluj-se-destrama-conducerea-i-a-anuntat-azi-pe-jucatori-sa-si-caute-echipe-480795.html iiiiihaaaaaa!!!! muie cefura!!!! Haide "U"! PS Rapid nu pateste nimic se repara la apel
 • 2016-6-14, 17:29
 • Scris de : valc
Pentru informare:http://actualdecluj.ro/dupa-14-ani-iuliu-muresan-se-retrage-din-fotbal-cine-a-ramas-sef-absolut-peste-club-si-ce-se-intampla-din-sezonul-viitor/ Daca Muresan si Paszkany sunt vinovati, vor plati dupa fapte. Nu trebuie uitat ca ei au "ridicat" CFR, iar pentru asta le multumesc. Finalmente, pentru microcefalul rebelU, baietas, cauta-ti de lucru... dar nu pe la pisoare si chiuvete.
 • 2016-6-14, 15:50
 • Scris de : Angy
Ai acasa o biblioteca pe care o imbogatesti mereu cu noi carti? Atunci aceasta afacere este perfecta pentru tine! Este exact ceea ce ti se potriveste! Iti imbogatesti biblioteca si castigi bani! E asa de simplu! Pentru mai multe detalii, cauta-ma urgent la adresa de email: vystyn@gmail.com
 • 2016-6-14, 13:38
 • Scris de : paul pop
Problema este ca dispar cluburi de traditie, FRF pentru nejucatori si-a dat un fond de premiere de 600000 euro pentru calificarea la euro. Ca si ce chestie? Dispar cluburi vor mai disparea , nu inteleg cum la unii se paote si la altii nu, HCM Baia Mare si poli nu pot fii finantate din bani publici, dar voluntari si chiajna, sau CSM Bucuresti pot? asa ca liga 1 o sa fie steaua, dinamo si masa de manevrea din echipe satesti , finantate din bani publici plus alea finantate de primarile oraselor mai mari. In rest dezastru, ori nimeni de la ban public, ori toata lumea, nu inteleg cum aceeasi lege se poate aplica diferit..........problema Romaniei, coruptia, si unii zic ca nu avem, ca nu exista abuz in serviciu, si multe alte tampenii.
 • 2016-6-14, 13:05
 • Scris de : mihai
FRF a ingropat fotbalul romanesc. Verificati ce cluburi erau acum 15 ani in primele doua ligi si ce cluburi sunt acum. Cate cluburi de traditie au disparut in dauna unor cluburi efemere finantate din bani publici pe toanele unor primari ce spala bani ?
 • 2016-6-14, 12:11
 • Scris de : paul pop
Am si eu o intrebare, ca omul, liga nu poate exista fara cluburi,dar FRF poate exista? Ca n-a facut nimic pentru cluburi, in afara de depunctari si conferinte de presa cu DURU, nimic, nu au o idee de rederesare a fotbalului, adio fotbal, astia la cfr is mandrii ca transfera un jucator de 31 de ani liber de contract, iar la U nu se stie cine joaca,magazionerii.........
 • 2016-6-14, 12:59
 • Scris de : vali
Pentru cei 110 trantori de la FRF primeaza interesele si jocurile de culise. La asta adaugam salariile grase si primele pe masura. Cat de curand ne intoarcem la fotbalul de amatori. Sentinta in cazul Craiovei se va sterge cu buretele si sforariile vor merge mai departe.
 • 2016-6-14, 12:23
 • Scris de : ionut
Subscriu total la cele afirmate de d-voastra...

Scrie un comentariu

(nu va fi publicat)
* camp obligatoriu 2 + 8 =
ANTI-SPAM
Adaugă comentariu
Citeşte mai multe pe Sport Viral
Fanii lui "U" Cluj pot deveni 'socios'!
"U" Cluj va demara, în următoarele săptămâni, o campanie pentru un proiect tip socios. Suporterii vor putea deveni membri susţinători ai Asociaţiei "Alb-Negru", printr-o cotizaţie anuală. Sport Viral
Citeşte mai multe pe Sport Viral
Dragoste pentru culori, indiferent de ligă!
Petrolul a strâns 6.500 de fani pe „Ilie Oană”, la partida cu Tufeni Băicoi! Mesaj pentru "U" Cluj și alte echipe de tradiție Sport Viral
Citeşte mai multe pe Sport Viral
"Nu am plecat niciodată!"
"U" Cluj a convins unul dintre preferaţii tribunelor să se alăture echipei şi în Liga a IV-a. Sport Viral
Citeşte mai multe pe Sport Viral
Construcţia-gigant inaugurată la Cluj a dat startul Campionatului European!
Acesta va fi găzduit anul viitor în Polivalenta clujeană! Sport Viral
Citeşte mai multe pe Sport Viral
Comando la Cluj!
Şedinţele de antrenament ale lui Ema Dolha fac deliciul publicului din parcul "Haţieganu" Sport Viral
Grădiniță St. Pauli
Grădiniță St. Pauli
FedCup. Romania vs. Germania, Ziua I
Fotografii: Daniel RUS / Stiridesport.ro
FedCup. Romania vs. Germania, Ziua I
CFR Cluj - ACS Poli Timişoara 1-0, 19 iulie 2015
Victorie pentru CFR Cluj, în primul meci de acasă al feroviarilor în sezonul ...
CFR Cluj - ACS Poli Timişoara 1-0, 19 iulie 2015
Transilvania Rally 2015 - PS 1 Floreşti
Transilvania Rally 2015, a cincea etapă din cadrul Campionatului Naţional de Raliuri, a debutat ...
Transilvania Rally 2015 - PS 1 Floreşti
Finala Cupei României - "U" vs. Steaua 0-3, 31 mai 2015
Steaua lui Gâlcă câştigă Cupa României după o victorie facilă împotriva...
Finala Cupei României - "U" vs. Steaua 0-3, 31 mai 2015
Reunire CFR Cluj, 15 iunie 2015
Lotul echipei CFR Cluj s-a reunit luni la Baza Sportivă "Transilvania", unde au ...
Reunire CFR Cluj, 15 iunie 2015
România - Serbia 24-28, 13 iunie 2015
România s-a calificat la Campionatul Mondial de Handbal, însă a suferit până la ...
România - Serbia 24-28, 13 iunie 2015
U Cluj - Ceahlăul Piatra Neamţ 2-0, 27 mai 2015
Succes amar pentru Universitatea Cluj! Retrogradaţi încă din etapa trecută, "studenţii" ...
U Cluj - Ceahlăul Piatra Neamţ 2-0, 27 mai 2015
CFR Cluj - Rapid Bucureşti 2-1, 23 mai 2015
Rapidul este a doua formaţie care a părăsit, sâmbătă, Liga 1, după Universitatea Cluj! ...
CFR Cluj - Rapid Bucureşti 2-1, 23 mai 2015
Asesoft - BC Mureş, finala 2015
CSU Asesoft a facut un pas important spre un nou titlu de campioana in Liga Nationala, ...
Asesoft - BC Mureş, finala 2015