Acestea sunt lucrurile care îți lipsesc pentru a paria ca profesioniștii!

Pariază pe profesioniști

Ți-a trecut vreodată prin cap să devii parior profesionist? Cum ar fi să ai un trai decent fără să fi nevoit să pleci zilnic la birou, pe ploaie, pe vânt, pe ger... pe aglomerație? Nu este imposibil. Dacă alții o fac, de ce nu ai putea și tu?

A câștiga bani din pariuri în fiecare lună presupune multă muncă, dar programul ți-l faci cum vrei tu. Această posibilitate ar trebui să reprezinte o motivație suficient de puternică pentru a respecta un ghid al pariorului profesionist care, la o primă citire, pare a fi la îndemâna tuturor.

Consideră pierderile ca pe o taxă de școlarizare

„Dacă vrei cu adevărat, poți”, era sloganul uneia dintre primele reclame de încălțăminte de sport difuzate după Revoluție. Așadar, dacă nu poți, înseamnă că nu vrei. Diferența dintre cei care trăiesc din pariuri și cei care nu pot depăși stadiul de amatori este făcută de factorul organizare. Trebuie să ai câteva calități ca să fii parior de succes: disciplină, răbdare, obiectivitate, controlul emoțiilor. Dacă nu le ai nativ, ele se pot cultiva cu timpul.  Până să le dobândești, vei pierde bani, de aceea este important să nu pariezi ce nu îți permiți să pierzi. Consideră acești bani drept o taxă de școlarizare, de care nu poți profita dacă nu ești perseverent.

Am vorbit până acum despre parametri psihici pe care trebuie să îi ai dacă vrei să faci un job din pariuri. Mai ai nevoie de un intelect „performant”, de finanțe și de tehnologie. Să le luăm pe rând.

Intelect. Trebuie să cunoști foarte bine sportul și competițiile pe care pariezi și să ai capacitatea de a integra informațiile pe care le găsești despre echipe într-un algoritm care să redea probabilitatea de concretizare a unui pronostic. De asemenea, este nevoie să știi la perfecție terminologia pariurilor sportive și strategiile care se potrivesc stilului tău de joc.

Finanțe. Ca să nu fii nevoit să îți forțezi norocul, este ideal să ai o bancă de start cât mai mare. Pariorii profesioniști mizează pe un pariu 2-3% din bancă. Dacă bugetul tău este de 100 de lei, miza ar fi de maxim 3 lei. În cazul unui pariu „precaut” pe o cotă de 1.30 – 1.50, profitul este foarte mic. Dacă miza este de 100 de lei, discuția este alta.

Tehnologie. Este evident că trebuie să fii conectat în permanență la Internet. Mai mult decât atât, pentru a putea juca de oriunde, oricând, ai nevoie de un dispozitiv pe care să funcționeze ok aplicațiile pentru pariuri mobile.

Îți trebuie un „game plan”

O altă recomandare este să ai conturi deschise la mai multe case de pariuri de top, pentru a compara cotele și e beneficia de cea mai variată ofertă. Având toate aceste elemente puse la punct, poți trece la elaborarea unui „game plan”, care are următoarele puncte:

Un management al banilor, prin care să stabilești praguri de mize maxime ca procent din bancă, în funcție de cote. Această practică te ajută să nu joci la recuperare. Este bine să fixezi un buget săptămânal sau chiar zilnic pe care să îl joci, dar și o țintă de profit.

Pariuri de valoare. Cu timpul, vei învăța să calculezi singur cotele, prin algoritmul despre care vorbeam mai sus. În cazul în care cota calculată de tine este mai mică decât cea oferită de bookmaker, atunci se spune că pariul are valoare.

Doar pariuri single. Pariorii profesioniști joacă numai un singur meci pe bilet. Este o greșeală este să joci pariuri multiple. Potrivit statisticilor, 97% dintre pariori fac această greșeală.

Nu juca atunci când ești obosit. La fel de contraindicat este să pariezi atunci când ești obosit sau, mai rău, când ai consumat alcool. Nu poți câștiga dacă nu ai mintea limpede.

Analiza rezultatelor. Vezi de ce nu au ieșit pariurile pierdute. Poate găsești un punct comun și îndrepți ce ai făcut greșit.

Comentarii

Scrie un comentariu

(nu va fi publicat)
* camp obligatoriu 1 + 1 =
ANTI-SPAM
Adaugă comentariu
Citeşte mai multe pe Sport Viral
Fanii lui "U" Cluj pot deveni 'socios'!
"U" Cluj va demara, în următoarele săptămâni, o campanie pentru un proiect tip socios. Suporterii vor putea deveni membri susţinători ai Asociaţiei "Alb-Negru", printr-o cotizaţie anuală. Sport Viral
Citeşte mai multe pe Sport Viral
Dragoste pentru culori, indiferent de ligă!
Petrolul a strâns 6.500 de fani pe „Ilie Oană”, la partida cu Tufeni Băicoi! Mesaj pentru "U" Cluj și alte echipe de tradiție Sport Viral
Citeşte mai multe pe Sport Viral
"Nu am plecat niciodată!"
"U" Cluj a convins unul dintre preferaţii tribunelor să se alăture echipei şi în Liga a IV-a. Sport Viral
Citeşte mai multe pe Sport Viral
Construcţia-gigant inaugurată la Cluj a dat startul Campionatului European!
Acesta va fi găzduit anul viitor în Polivalenta clujeană! Sport Viral
Citeşte mai multe pe Sport Viral
Comando la Cluj!
Şedinţele de antrenament ale lui Ema Dolha fac deliciul publicului din parcul "Haţieganu" Sport Viral
Grădiniță St. Pauli
Grădiniță St. Pauli
FedCup. Romania vs. Germania, Ziua I
Fotografii: Daniel RUS / Stiridesport.ro
FedCup. Romania vs. Germania, Ziua I
CFR Cluj - ACS Poli Timişoara 1-0, 19 iulie 2015
Victorie pentru CFR Cluj, în primul meci de acasă al feroviarilor în sezonul ...
CFR Cluj - ACS Poli Timişoara 1-0, 19 iulie 2015
Transilvania Rally 2015 - PS 1 Floreşti
Transilvania Rally 2015, a cincea etapă din cadrul Campionatului Naţional de Raliuri, a debutat ...
Transilvania Rally 2015 - PS 1 Floreşti
Finala Cupei României - "U" vs. Steaua 0-3, 31 mai 2015
Steaua lui Gâlcă câştigă Cupa României după o victorie facilă împotriva...
Finala Cupei României - "U" vs. Steaua 0-3, 31 mai 2015
Reunire CFR Cluj, 15 iunie 2015
Lotul echipei CFR Cluj s-a reunit luni la Baza Sportivă "Transilvania", unde au ...
Reunire CFR Cluj, 15 iunie 2015
România - Serbia 24-28, 13 iunie 2015
România s-a calificat la Campionatul Mondial de Handbal, însă a suferit până la ...
România - Serbia 24-28, 13 iunie 2015
U Cluj - Ceahlăul Piatra Neamţ 2-0, 27 mai 2015
Succes amar pentru Universitatea Cluj! Retrogradaţi încă din etapa trecută, "studenţii" ...
U Cluj - Ceahlăul Piatra Neamţ 2-0, 27 mai 2015
CFR Cluj - Rapid Bucureşti 2-1, 23 mai 2015
Rapidul este a doua formaţie care a părăsit, sâmbătă, Liga 1, după Universitatea Cluj! ...
CFR Cluj - Rapid Bucureşti 2-1, 23 mai 2015
Asesoft - BC Mureş, finala 2015
CSU Asesoft a facut un pas important spre un nou titlu de campioana in Liga Nationala, ...
Asesoft - BC Mureş, finala 2015