Special Foto
INTERVIU: "Vreau să avem mingea!" Povestea lui Mihai Teja și planul său la "U" Cluj, prima echipă din cariera sa de "principal"

  • Publicat în 18 Noiembrie, 2013 la 22:20
  • de
Povestea lui Teja și planul său la "U"
Fotografii: Daniel Rus

Dacă prima impresie contează, Mihai Teja pare să fie profesionistul capabil să resusciteze Universitatea Cluj. Dialogul a curs lesne cu un interlocutor amabil, inteligent, pasionat de meserie. La 35 de ani a preluat o echipă suferindă şi o tratează cu entuziasm şi încredere. A câştigat meciul cu Viitorul şi două amicale. Semnele sunt încurajatoare, Universitatea nu se mai desparte aşa de uşor de minge. Teja promite că-i va reda pofta de joacă.

- Aţi răspuns imediat ofertei Universităţii Cluj? În ce formă a fost prezentată?
- Eu eram la Astra, venisem în vară de la Standard Liege. Eu am lucrat foarte mult cu Mircea Rednic, el s-a dus la CFR, dar eu nu am acceptat oferta şi am mers la Astra.

- De ce nu aţi acceptat propunerea CFR-ului? A fost vorba de partea financiară sau de nişte clauze?
- Nu am acceptat anumite clauze, am zis pas. De fapt, eu, din vară, de când am revenit din Belgia, îmi doream să lucrez ca antrenor principal. Nu am găsit, nu e uşor să intri în circuit când nu ai un nume. Eu nu am jucat fotbal la un nivel foarte înalt. Am jucat la Steaua, am fost de două-trei ori în cantonamente cu echipa mare, apoi am avut o problemă de sănătate şi doamna doctor Pufulete de la Centrul de Medicină Sportivă m-a oprit.

“Am fost dărâmat psihic”

- De ce?
- Mi s-a descoperit sindromul WPW (Wolff-Parkinson-White) la inimă, un fel de tahicardie. La efort foarte mare inima începea să bată foarte, foarte repede şi nu mai puteam să fac faţă efortului.

- Pe ce post aţi jucat?

- Am jucat mijlocaş central, mai mult cu sarcini defensive.

- Cine era în lotul Stelei cu care aţi mers în cantonamente?

- Erau Lăcătuş, Gâlcă, Doboş, Filipescu, iar antrenori erau Mihai Stoichiţă şi Ţiţi Dumitriu. De la 6 ani am jucat doar la Steaua. Am fost coleg cu Aliuţă, Alin Stoica, Edi Iordănescu. Cu Aliuţă am fost coechipier opt ani la grupa 78 a lui Petre Mihai.


Mihai Teja, al treilea de pe rândul de jos. Al cincilea e Alin Stoica, iar al șaselea Aliuță. 

- Aţi trecut uşor peste acest ghinion?
- Nu foarte uşor, un an de zile am fost dărâmat psihic, mi se părea că totul s-a dărâmat. Aveam 17 ani, vârsta la care trebuia să fac pasul spre marea performanţă. Nu mai aveam chef de nimic. Mi-am dorit să rămân în sport, am terminat facultatea, masteratul, doctoratul.

- Să înţeleg că sunteţi stelist?
- Sunt stelist de mic, pentru că am prins perioada când Steaua a luat Cupa Campionilor, chiar atunci m-am apucat de fotbal. Ştiţi cum e? Când eşti copil, ţii cu cel mai bun.

L-a avut elev pe Constantin Nica

- Să revenim la oferta Universităţii Cluj. V-a sunat Walter?
- M-a sunat domnul Walter. Să mai facem o paranteză. După ce am fost nevoit să renunţ la fotbal, mi-am început cariera de antrenor la Dinamo pe când eram student în anul trei. Am debutat la grupa 93, cu copii de 6 ani. Eu am format grupa, printre elevi au fost Nica, de la Atalanta, Rafael Stănescu a ieşit şi el în evidenţă.

- Walter vă cunoştea de la Centrul de Copii de la Dinamo?
- Da, eu am făcut Şcoala de la Coverciano, cu specializarea preparator fizic, şi am venit la echipa a doua a lui Dinamo. Chiar atunci intrase în fotbal domnul Walter, care sprijinea şi echipa a doua, se implica foarte mult. Au ieşit foarte mulţi jucători de aici, Pulhac, Radu Ştefan, Ropotan. Dânsul i-a sprijinit şi au ajuns la echipa mare.

- Ce v-a spus la telefon?
- Mi-a spus aşa: “Mihai, eu vreau să mă apropiu foarte mult de "U" Cluj, vreau să mă implic din nou, fiindcă am văzut pe la televizor ce s-a întâmplat cu arbitrajele şi pentru că echipa e într-o situaţie foarte delicată. Îmi doresc foarte mult să fiu alături de echipă şi să încercăm să o salvăm. Am încredere în tine şi, dacă poţi, aş vrea să te pun antrenor principal”.

„E o provocare în plus fiind vorba de «U» Cluj”

- Aţi fi acceptat oricum, indiferent de situaţia echipei?
- Da, indiferent, aş fi acceptat, fiind vorba de „U” Cluj, ştiam că e vorba de un oraş frumos, ştiam că e un club cu istorie şi tradiţie. Mi-am dorit această provocare mai mult decât dacă ar fi fost vorba de o altă echipă. A fost o provocare în plus fiind „U” Cluj. Dacă iese bine, ai o satisfacţie mult mai mare. Dacă nu iese bine, poţi să fii bătut sau hulit (râde). Doamne fereşte!

- Astra v-a înţeles?

- V-am spus mai devreme, eu căutam din vară o echipă unde să debutez ca antrenor principal. Când am mers la Astra, i-am spus preşedintelui Dinu Gheorghe să mă lase să plec dacă am o ofertă din ţară sau din străinătate. Eu am lucrat în Azerbaidjan, la Lankaran, şi am rămas în relaţii foarte bune cu cei de acolo. Erau nişte discuţii. Dinu Gheorghe a fost de acord şi nu s-a pus problema să mă oprească.

- Pe ce perioadă aţi semnat cu Universitatea?
- Până în vara viitoare. E mai bine aşa, există şi o primă de salvare. Dacă nu îndeplinesc obiectivul, ce rost ar mai avea o clauză de prelungire? La noi nu se ştie ce se întâmplă de la o săptămână la alta.


Semnul zice "cursă ocazională", dar Teja nu are de gând să trateze superficial provocarea întâlnită la Universitatea Cluj 

Recomandat de Zenga la Coverciano

- Cum aţi ajuns la Coverciano? V-aţi specializat ca preparator fizic, dar cum aţi aprofundat noţiunile legate de tactică?
- Eu am diplomă de antrenor. Să vă mai povestesc despre traseul meu în fotbal. După ce am activat la grupa 93 a lui Dinamo, am fost promovat la grupa 89. Cu ambele am câştigat campionatul pe Bucureşti. Mi-am dorit mai mult, nu am vrut să mă plafonez, să rămân la Centrul de Copii şi Juniori.

- Aşa aţi început ca preparator fizic.

- În România apăruse moda preparatorilor fizici, iar eu oricum doream să cunosc mai multe detalii despre efortul fizic, despre modul cum reacţionează organismul în timpul efortului, despre regimul de efort ce trebuie folosit în fotbal. Mi-am pus foarte multe întrebări. Mi-am zis să fac această şcoală să înţeleg mai mult ce înseamnă fotbalistul, efortul, organismul, lucruri care mă vor ajuta în cariera de antrenor. Nu mi-a plăcut munca de preparator fizic, e o activitate foarte strictă, nu e ceva creativ, unde să poţi să intervii. Satisfacţia e mult mai mare când te gândeşti la o anumită tactică şi-ţi iese, joci meciul şi-l câştigi. Ca pregătire fizică, toate echipele mari stau bine fizic, baza e aceeaşi.

- Cum aţi găsit echipa Universităţii din punct de vedere fizic?
- Bine, nu am avut probleme nici la meciuri.

- Cum se intră la Coverciano? Pe bază de dosar?
- Trebuia să faci o cerere şi să te accepte federaţia italiană. Recunosc că m-a ajutat foarte mult domnul Giovanni Becali, prin Walter Zenga, care antrena în România. Nu se intră foarte uşor la Coverciano. Există un acord între federaţia noastră şi cea italiană de recunoaştere a diplomelor. Şcoala a durat două luni. Toate cursurile se fac doar în italiană.

- Ştiaţi limba?
- Da, mă pregăteam de un an de zile. Am făcut meditaţii, am mers în Italia câteva săptămâni să pot să vorbesc. Vroiam să ştiu foarte bine limba, pentru că tot ce faci acolo, anatomie, fiziologie, pregătire fizică, tactică, erau în italiană. M-am pregătit foarte mult să nu pierd nimic. După ce am luat licenţa, am venit la Dinamo ca preparator fizic la echipa a doua, unde l-am întâlnit pe domnul Walter.

“Atuul lui Rednic? Charisma!”

- Cum aţi ajuns în staff-ul lui Rednic?
- Am lucrat patru luni la Dinamo II, unde i-am prins pe Ionuţ Badea, pe Vlad Munteanu. Lucram cu ei, lucram şi separat. Am colaborat şi cu Liviu Ciubotariu, când s-a întors la Dinamo şi s-a spus că nu e bine pregătit fizic. Ionuţ Badea a plecat la Vaslui, unde antrena Mircea Rednic. M-a sunat şi mi-a spus că Mircea Rednic caută un preparator fizic şi m-a întrebat dacă sunt pregătit. Badea m-a recomandat lui Rednic, iar eu aşteptam să fac pasul la seniori.

- Cum se lucrează cu Rednic?

- M-a sunat Mircea Rednic şi de atunci am început colaborarea. Mie îmi plăceau şi problemele legate de tactică, iar Rednic este un antrenor foarte deschis. Pe calea aceasta îi mulţumesc, pentru că s-a purtat extraordinar cu mine. Mă întreba cum văd echipa, cum îi simt pe jucători. Mă implica la încălzirea cu mingea, apoi la partea tehnică, mă invita să lucrez cu apărarea. Eu am şi citit foarte mult în paralel cu munca de preparator. Împreună cu Mircea Rednic am luat un titlu cu Dinamo. Când m-a chemat la Dinamo, după ce colaborasem la Vaslui, am crezut că mă solicită ca preparator fizic, însă pe acel post era Marco Oneto. Rednic mi-a propus funcţia de antrenor secund. De atunci nu am mai citit nimic despre pregătirea fizică, un domeniu unde trebuie să ţii pasul tot timpul.

- Care e atuul său?

- Toate se pot sintetiza într-un singur cuvânt: charisma! Are stil, are charismă de antrenor.


Alături de Mircea Rednic, la Standard.

- Totuşi, se spune despre Rednic că vestiarul se întoarce împotriva sa.
- Vestiarul se întoarce împotriva sa, fiindcă este foarte exigent, îşi doreşte să facă performanţă. Probabil că anumite vestiare cu jucători cu personalitate mai puternică nu-şi doresc o schimbare. Rednic este adeptul jucătorilor tineri, a promovat foarte mulţi fotbalişti şi lucrează foarte mult cu tinerii.

- V-aţi aşteptat să nu termine campionatul la CFR?

- Sincer? Nu! Mă aşteptam să ia titlul. Nu mă aşteptam să nu aibă răbdare cu Mircea Rednic. Aşa a fost să fie.

„Respect şi disciplină”

- Cum vede Mihai Teja fotbalul?
- Ţin foarte mult la disciplină, asta am învăţat de la Mircea Rednic. Sunt adeptul unei relaţii bazate pe respect între antrenor şi jucători, nu sunt adeptul unei exigenţe maxime. Adică nu-i voi controla pe fotbalişti prin camere. Cine greşeşte va plăti pentru greşeală. Fără să ne supărăm, fără să ţipăm. Responsabilizarea jucătorilor e foarte importantă din punctul meu de vedere. Respectul şi disciplina sunt cerinţele mele. Nu mă interesează ce fac în timpul liber, mă deranjează să-i văd prin ziare.

- Nu sunt de acord cu dumneavoastră. Dacă un jucător pierde noaptea şi vine la antrenament la ora 11, nu cred că va fi apt.
- Dacă nu va fi apt, nu va mai juca. Dacă nu va mai juca o dată, de două ori, de trei ori va pleca de la echipă. În afară de amenda pe care o primeşte, cel mai rău pentru un sportiv este că-şi pierde postul în echipă, îşi pierde imaginea, viitorul. Asta mi se pare grav, nu amenda. În România se aud foarte multe. „Aaa, jucătorul X bea foarte mult şi nu dă randament”. Cât dă randament, e OK, cum a fost şi cu Tamaş, care e un jucător foarte bun. Dacă la mine vine şi câştigă meciul şi ajută echipa să facă performanţă, nu am ce să-i reproşez. E greu să faci performanţă dacă nu ai o viaţă extrasportivă corespunzătoare. La un moment dat clachezi.

“Vreau ca echipa mea să joace fotbal”

- Cum vreţi să joace Universitatea?
- Îmi place să avem posesie, să avem mingea, să decidem noi momentul când atacăm, să decidem noi când dorim să facem anumite acţiuni, să nu lăsăm adversarul să vină peste noi. Filosofia mea e bazată foarte mult pe joc. Vreau ca echipa mea să joace fotbal.

- Folosiţi sistemele 4-2-3-1 şi 4-4-2?

- Da, acestea sunt sistemele pe care le folosesc. Eu am mai spus-o, sistemele sunt pentru faza defensivă. Pentru faza ofensivă, dacă mobilitatea jucătorilor e foarte bună, atunci poţi să treci dintr-un sistem în altul fără nici o problemă. De exemplu, Barcelona nu ştii în ce sistem joacă sau Real Madrid. Cristiano Ronaldo începe în stânga, iar apoi îl vedem în dreapta, apoi atacant sau în spatele vârfului. Şi atunci ce sistem joacă? Părerea mea e că e foarte importantă mişcarea jucătorilor pe faza ofensivă, să ajungi cu un număr cât mai mare de jucători ca să poţi să dai gol.

- Aţi găsit echipa deprimată? Ce le-aţi spus la prima întâlnire?
- Le-am spus că vreau să îndeplinim obiectivul şi că eu sunt sigur că ne vom îndeplini obiectivul. E un moment zero, să uite tot ce s-a întâmplat până acum. Noi începem un nou campionat din momentul de faţă, suntem cu 0 puncte, haideţi să vedem unde putem să ne clasăm. Erau un pic debusolaţi de ce se întâmplase. Erau foarte multe probleme între conducere şi suporteri, iar lucrurile acestea afectează într-o mică măsură randamentul jucătorilor. Erau un pic căzuţi din punct de vedere psihic şi am încercat să-i revitalizez, să înţeleagă că omul puternic nu e doar cel care câştigă cupe şi campionate, ci şi cel căzut care se ridică, se scutură şi merge mai departe.


La primul meci ca antrenor principal la Universitatea Cluj. Foto: Daniel Rus

“Nu înjur niciodată jucătorii”

- În timpul unui meci oficial strigaţi la jucători sau vă limitaţi la indicaţiile din pauză? Dacă echipa e pregătită, mai sunt necesare corecţiile verbale?
- Eu nu sunt adeptul acestor indicaţii, nu pun presiune. Trebuie să vezi în joc ceea ce faci la antrenament. Dacă ai ceva de spus, le spui la pauză, dar, vă spun sincer, pentru o echipă care e la început, ai nevoie de timp. Îi vedeţi pe Ancelotti şi Mourinho cum stau liniştiţi pe bancă, pentru că echipa ştie deja ce are de făcut. Îţi trebuie şase luni de zile să-ţi pui în practică filosofia de joc, ca fotbaliştii să ştie ce vrei tu de la ei. Pentru mine, acum şi meciurile oficiale sunt nişte antrenamente. Încă le mai dau indicaţii în timpul meciurilor, dar le-am spus fotbaliştilor că aş vrea ca după trei-patru luni să stau şi eu ca Ancelotti sau Guardiola. Să stau relaxat, fiindcă ei ştiu ce au de făcut pe teren.

- Aţi înjurat jucători?
- Nu, niciodată. Mă mai enervez, poate mă răstesc uneori, dar, dacă eu cer respect, respectul trebuie să plece de la mine. Dacă un jucător nu face ce-i spui, există alte metode. Îl schimbi, îl excluzi din lot, sunt metode mai simple şi mai utile.

- Aţi mai lucra ca secund?
- Sincer, a început foarte mult să-mi placă munca de antrenor principal şi mi-aş dori să reuşesc, să-mi termin cariera în fotbal ca antrenor principal la 65 de ani, când vreau să mă retrag.

- Căutaţi să vă formaţi şi un staff?
- Da, vreau să-mi fac un staff propriu, pentru că se creează anumite afinităţi, anumite automatisme, la un moment dat te înţelegi din priviri. Acum încerc să-l formez şi să merg până la capăt cu acest staff. În fotbal nu ai foarte mult timp, e greu până te acomodezi cu un colaborator nou, până îi explici filosofia ta.

“Trădătorii sunt cei care uneltesc împotriva clubului”

- Cum v-aţi simţit ca antrenor la Dinamo după ce v-aţi format la Steaua?
- Suntem profesionişti, ne facem datoria. Mai auzeam când am plecat de la Dinamo la Steaua apelativul “trădător” . Pentru mine, trădătorii sunt cei care uneltesc împotriva clubului la care au activat. Noi am câştigat un campionat cu Dinamo în 2007, nu puteam să fiu un trădător. Nu am cum să fiu trădător, fiindcă am făcut ceva pentru Dinamo. În Champions League am ajuns alături de Hagi şi de Lăcătuş.

- Care e diferenţa între ce aţi găsit la Standard şi ce e în România?
- Probabil un pic de mentalitate.

- În ce sens?
- În sensul organizării, în sensul infrastructurii. Ei sunt învăţaţi de foarte mici ce e performanţa, că trebuie să vină cu o oră înainte de antrenament să se pregătească. Sunt exemple mici. La noi, dacă e onomastica unui copil, părintele spune “lasă, stai până la 2-3, că mâine îi spun eu profesorului că nu poţi să vii”. În străinătate nu există aşa ceva, există cultul antrenamentului, al muncii.

- De ce s-a rupt relaţia cu Standard?

- Împreună cu Rednic am realizat lucruri foarte mari acolo. Lumea era foarte mulţumită, Mircea e foarte iubit de suporteri. Am preluat echipa de pe locul 11 şi am dus-o pe locul 4. Cu trei etape înainte de final, era pe locul doi, la două puncte de Anderlecht, ne băteam la campionat. Au apărut probleme cu preşedintele clubului.

Foaia ruptă din vestiarul lui Standard

- Din ce cauză?
- Chiar de la început au fost probleme. Preşedintele a venit la Mircea şi i-a spus “Uite, pentru meciul ăsta, că nu ştii echipa, îţi dau eu foaia cu echipa”. Mircea a luat foaia şi a rupt-o în faţa lui. “Şi dacă nu ştiu echipa, mă bazez foarte mult pe secunzii pe care i-am găsit aici şi, în funcţie de antrenamente şi de discuţiile cu ei, eu decid”, i-a spus Rednic.

- Aţi face acelaşi lucru dacă primiţi o foaie cu echipa de la Walter?

- Da, adică îl respect foarte mult pe domnul Walter, dar important este dialogul. Dacă îţi dă echipa înseamnă că nu are încredere în tine şi mai bine nu mai stai, indiferent dacă se supără. Acesta e principiul meu, nu mai ai nici o satisfacţie. E mai bine să pleci, nu are rost să te chinui.

- Care e obiectivul pe termen scurt la Universitatea?

- Maximum de puncte. Să scoatem cât se poate din aceste meciuri.

- Veţi juca şi cu Steaua până la finalul anului, iar Walter a reuşit o singură remiză în faţa roş-albaştrilor cu echipele pe care le finanţează.

- Ne dorim să câştigăm. Tot timpul le spun băieţilor că mergem la victorie la orice meci.

- Inclusiv cu Steaua?

- Inclusiv cu Steaua, de ce nu? Nu înseamnă că, dacă eşti mai mic, nu poţi să câştigi.

- Aţi avut vreo discuţie cu suporterii de când aţi preluat echipa?

- Nu, deocamdată nu am avut. M-am gândit ce discuţie să am cu suporterii, când noi am fost ultimii, acum suntem penultimii în clasament. Nu mai merge pe promisiuni. Mie nu-mi plac promisiunile, vreau să arăt ceva, să ducem echipa cât mai sus. Vreau ca suporterii să fie mulţumiţi de ceea ce fac, ca să mă accepte să discutăm. Mai bine vorbim mai puţin şi încercăm să facem cât mai multe.


Teja se sfătuiește cu unul dintre cei mai experimentați jucători, Cristocea

 “Sper să fie peste linie, să ne salvăm de la retrogradare, tot Clujul să fie aproape de „U” şi lumea să fie bucuroasă”

“Când m-a sunat domnul Walter, am spus pe loc că vreau să profit de şansa de a antrena Universitatea Cluj”

“A fost greu să intru în circuit, fiindcă nu mă cunoştea nimeni”

”Vreau ca echipa mea să-şi creeze acţiuni, nu vreau să iasă acţiuni doar din întâmplare, vreau să se vadă ce facem la antrenamente, vreau determinare, atitudine, spirit de sacrificiu”

Teja despre

Hobby-uri: “Tenisul de câmp, schiul, tenisul de masă, filmele. Îmi place Nadal, mi-a plăcut foarte mult Agassi. Admir jucătorii creativi, nu mi-au plăcut Sampras, nici Djokovici sau Federer. Mi-a plăcut şi Chang”

Modelul de antrenor:
“Mircea Rednic, Mircea Lucescu, de la noi, iar din străinătate – Klopp”

Familie: “Sunt căsătorit cu Liliana, îmi doresc copii. Soţia a făcut gimnastică ritmică, dar nu de performanţă”

Cea mai mare bucurie: “Când am antrenat prima dată în prima ligă, când am câştigat campionatul cu Dinamo şi când am participat de două ori cu Steaua în Champions League şi acum când sunt antrenor principal la “U” Cluj”

Cel mai mare regret: “Că nu am putut juca la un nivel mare deşi îmi doream foarte mult”

Superstiţii: “Sunt pentru oamenii slabi”

Credit tinerilor

Mihai Teja acordă atenţie tinerilor jucători. “Am luat de la echipa de juniori câţiva tineri să-i văd. Îmi plac Greu, Dulap, Prescură. Despre Mutu mi s-a vorbit foarte frumos. Mie îmi face plăcere să lucrez cu tinerii. Aş vrea să facă pasul spre echipa mare, dar să facă faţă cerinţelor. În timp, sper ca jucătorii crescuţi de Universitatea să ajungă titulari la echipa mare”, a declarat antrenorul.

Comentarii
  • 2013-11-19, 14:46
  • Scris de : U Cluj
Foarte frumos. Nu l-ati intrebat insa ce va face peste foarte putin timp, cand walter/busca (dupa ce-si va fi luat banii din drepturile TV) o sa se supere din nou ca nu-i da nimeni un gulas si-o tzuica, isi ia jucariile si pleaca. Nu intelege chiar nimeni ca "U" Cluj e altceva ? Ca nu are nevoie de "investitori" din astia? Decat asa, mai bine in liga a V-a. Poate s-or gasi cativa oameni "de bine" prin orasul asta, care sa tina o echipa in liga a V-a...

Scrie un comentariu

(nu va fi publicat)
* camp obligatoriu 8 + 2 =
ANTI-SPAM
Adaugă comentariu
Citeşte mai multe pe Sport Viral
Fanii lui "U" Cluj pot deveni 'socios'!
"U" Cluj va demara, în următoarele săptămâni, o campanie pentru un proiect tip socios. Suporterii vor putea deveni membri susţinători ai Asociaţiei "Alb-Negru", printr-o cotizaţie anuală. Sport Viral
Citeşte mai multe pe Sport Viral
Dragoste pentru culori, indiferent de ligă!
Petrolul a strâns 6.500 de fani pe „Ilie Oană”, la partida cu Tufeni Băicoi! Mesaj pentru "U" Cluj și alte echipe de tradiție Sport Viral
Citeşte mai multe pe Sport Viral
"Nu am plecat niciodată!"
"U" Cluj a convins unul dintre preferaţii tribunelor să se alăture echipei şi în Liga a IV-a. Sport Viral
Citeşte mai multe pe Sport Viral
Construcţia-gigant inaugurată la Cluj a dat startul Campionatului European!
Acesta va fi găzduit anul viitor în Polivalenta clujeană! Sport Viral
Citeşte mai multe pe Sport Viral
Comando la Cluj!
Şedinţele de antrenament ale lui Ema Dolha fac deliciul publicului din parcul "Haţieganu" Sport Viral
Grădiniță St. Pauli
Grădiniță St. Pauli
FedCup. Romania vs. Germania, Ziua I
Fotografii: Daniel RUS / Stiridesport.ro
FedCup. Romania vs. Germania, Ziua I
CFR Cluj - ACS Poli Timişoara 1-0, 19 iulie 2015
Victorie pentru CFR Cluj, în primul meci de acasă al feroviarilor în sezonul ...
CFR Cluj - ACS Poli Timişoara 1-0, 19 iulie 2015
Transilvania Rally 2015 - PS 1 Floreşti
Transilvania Rally 2015, a cincea etapă din cadrul Campionatului Naţional de Raliuri, a debutat ...
Transilvania Rally 2015 - PS 1 Floreşti
Finala Cupei României - "U" vs. Steaua 0-3, 31 mai 2015
Steaua lui Gâlcă câştigă Cupa României după o victorie facilă împotriva...
Finala Cupei României - "U" vs. Steaua 0-3, 31 mai 2015
Reunire CFR Cluj, 15 iunie 2015
Lotul echipei CFR Cluj s-a reunit luni la Baza Sportivă "Transilvania", unde au ...
Reunire CFR Cluj, 15 iunie 2015
România - Serbia 24-28, 13 iunie 2015
România s-a calificat la Campionatul Mondial de Handbal, însă a suferit până la ...
România - Serbia 24-28, 13 iunie 2015
U Cluj - Ceahlăul Piatra Neamţ 2-0, 27 mai 2015
Succes amar pentru Universitatea Cluj! Retrogradaţi încă din etapa trecută, "studenţii" ...
U Cluj - Ceahlăul Piatra Neamţ 2-0, 27 mai 2015
CFR Cluj - Rapid Bucureşti 2-1, 23 mai 2015
Rapidul este a doua formaţie care a părăsit, sâmbătă, Liga 1, după Universitatea Cluj! ...
CFR Cluj - Rapid Bucureşti 2-1, 23 mai 2015
Asesoft - BC Mureş, finala 2015
CSU Asesoft a facut un pas important spre un nou titlu de campioana in Liga Nationala, ...
Asesoft - BC Mureş, finala 2015